FIETSZADELS

Omdat de keuze voor een zadel nogal persoonlijk is, bieden we u de mogelijkheid om binnen een week uw zadel om te ruilen.


FIETSZADELS


Kunt u niet wennen aan uw nieuwe zadel, dan kiest u gewoon een ander model. Fietszadel uitproberen? Kom eens kijken in de showroom van Ligtrink2wielers!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Accessoires

FIETSENDRAGERS

Ook verkopen wij fietsdragers, zodat u de fiets mee kunt nemen op vakantie of eens een tour tochtje kunt maken in een andere omgeving.

FIETSMANDEN, KRATTEN EN VOORDRAGERS

Fietsmanden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn manden van staal en riet, vast of afneembaar en in diverse kleuren. Bent u op zoek naar een mand voor achter op de bagagedrager, een mand voor, voor op de fiets of zoekt u een mand of een krat voor op de voordrager of zoekt u een retro voordrager, of een mand waar uw huis dier ook mee kan op de fiets dan bent u van harte welkom in de showroom van Ligtrink2wielers.

FIETSTASSEN

Bent u op zoek naar een dubbele fietstas of een enkele fietstas? Een dubbele fietstas blijft in principe op de fiets zitten en hoeft u maar een keer te bevestigen. Erg handig als u de tassen veel gebruikt. Het voordeel van een enkele fietstas is dat u de fietstas mee de winkel in kan nemen en deze vervolgens, gevuld met boodschappen, weer op de fiets kunt plaatsen.

FIETSZITJES / KINDERZITJES

Bij Ligtrink2wielers heeft u een ruime keus in kinderzitjes; zo kunt u kiezen uit diverse modellen van Bobike en Yepp.

KINDER-ACCESSOIRES

Voor de kinderen hebben wij een ruime collectie met kinderaccessoires. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag van uw kleinkind, neefje of eigen kind!

Contactgegevens

  • Garderenseweg 5
  • 3882 AH, Putten
  • info@ligtrink2wielers.nl
  • (0341) 74 00 20
  • KvK: 58273662
  • BTW: NL217959817B01
  • IBAN: NL217959817B01

Routebeschrijving


Facebook


Financiering