NieuwsDit is waarom de E-bike onverminderd populair blijft

Dit is waarom de E-bike onverminderd populair blijft

  • dinsdag 18 april, 2023

Elektrische fietsen blijven onverminderd populair. Uit recent onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een e-bike als vervoermiddel. Dit is niet verwonderlijk, gezien de vele voordelen die een elektrische fiets biedt ten opzichte van een gewone fiets. In dit artikel kijken we naar de redenen achter de groeiende populariteit van e-bikes en wat dit betekent voor de fietsindustrie en het milieu.

lees meer


Fietsen is gezond! De gezondheidsvoordelen op een rij

Fietsen is gezond! De gezondheidsvoordelen op een rij

  • vrijdag 10 maart, 2023

Fietsen is natuurlijk gezond. Het is de perfecte tijdsbesteding voor iedereen die graag in de buitenlucht beweegt en de spieren en het cardiovasculaire gestel wil versterken. Je hoeft hier niet per se elke dag urenlang voor op de fiets te zitten. Vaak zijn 30 tot 60 minuten al genoeg om je conditie te verbeteren. Bovendien heeft regelmatig fietsen deze positieve effecten:

lees meer


Tips voor het veilig gebruiken van een fietshelm.

Tips voor het veilig gebruiken van een fietshelm.

  • zondag 5 maart, 2023

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken onder fietsers met hersenletsel als gevolg. Het dragen van een fietshelm verkleint de kans op hersenletsel met 60%. Wij bieden helmen voor iedereen, voor jong en oud, amateur tot prof, en de fietser die dagelijks naar het werk of school fietst.

lees meer


De zonnebril is weer nodig!

De zonnebril is weer nodig!

  • woensdag 1 maart, 2023

Waarschijnlijk draag je tijdens het fietsen -vooral op zonnige dagen- een zonnebril. Logisch, want de felle zon in je ogen is heel vervelend. Kies tijdens het fietsen voor een lichtgewicht zonnebril met een goede pasvorm. Let ook goed op de glazen. In dit artikel geven wij vijf tips waar je bij je aankoop op moet letten.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering